Pravila o privatnosti

Iznajmljivač pravilno i odgovorno upravlja osobnim podacima svojih korisnika i klijenata. Prikupljamo i obrađujemo, u skladu s zakonom, isključivo podatke potrebne za ispunjavanje naših obveza. Kada posjetitelji web stranice www.villaunique.net (potencijalni gosti) postave upit ili rezerviraju smještaj za najam vile, prikupljamo samo osnovne podatke potrebne za rezervaciju ili traženu ponudu. Podaci su sljedeći: ime, adresa e-pošte, telefonski broj i detalji plaćanja.

Prikupljene podatke koristimo:
- da obradimo i finaliziramo rezervaciju
- da obradimo vaše zahtjeve
- odgovoriti na sva vaša pitanja
- Da bi poboljšali svoje usluge prikupljamo statističke podatke
Vaši podaci mogu se pohraniti na web poslužitelje trećih strana s kojima Iznajmljivač ima potpisan ugovor o sigurnosti i povjerljivosti informacija. Trećim stranama obvezno se ugovorom zaštititi vaše podatke i ni u kojem slučaju ne mogu ustupiti vaše podatke bilo kome bez odobrenja iznajmljivača.
Ako više ne želite primati naše promotivne ponude, pošaljite nam e-mail na info@villaunique.net. Otkazivanje pretplate na newsletter moguće je klikom na vezu "odjavite pretplatu" koja se nalazi na dnu svakog primljenog biltena.
U bilo kojem trenutku možete zatražiti pregled, promjenu ili brisanje (nakon razdoblja ugovorne obveze) svojih osobnih podataka. Dovoljno je slati upit na info@villaunique.net ili poštom na adresu: Put od fortica 32, 52100 Pula, Hrvatska.
Iznajmljivač čuvat će vaše podatke sve dok su to potrebne u svrhu kojih su podaci prikupljeni. Vaše će se informacije izbrisati onog trenutka kada više nisu potrebne.
Cookie je mala količina podataka koje web mjesto šalje na vaše računalo i koje se pohranjuju u web preglednik tijekom pregledavanja vaše web stranice. Kada se vratite na web mjesto, može preuzeti podatke pohranjene u kolačićima kako bi dobili podatke o vašim prethodnim aktivnostima. Upotreba nekih kolačića nužna je za obavljanje nekih osnovnih funkcija web stranice. Ovi su kolačići potrebni kako bi web mjesto djelovalo i potrebni su kako bismo vam pružili ugodno iskustvo tijekom posjete vašoj web stranici.
Iznajmljivač koristi uslugu web analitike koju nudi Google, Inc. Više o pravilima o privatnosti i usluzi web analitike koje pruža Google možete pronaći ovdje: https://www.google.com/analytics/terms/gb.html.
Korištenjem web stranice slažete se da Google vaše podatke koristi na način i u svrhu navedenu u prethodnoj izjavi.
www.villaunique.net može imati vezu do neke druge web stranice. Iznamljivač ne može biti odgovoran za bilo kakvu obradu vaših osobnih podataka koju provode web stranice trećih strana. Za sve povezane informacije pogledajte pravila o privatnosti na ovim web lokacijama.
Iznajljivač ju poduzeo sve sigurnosne mjere za očuvanje sigurnosti vaših podataka. Poduzeli smo sve tehničke i organizacijske mjere da bismo zaštitili vaše podatke od neovlaštene upotrebe i gubitaka.
Poželjno je redovito pregledavati ovu politiku privatnosti, jer se ta pravila mogu mijenjati prema izmjenama naše web stranice i promjenama naše poslovne politike.
Ova Pravila o privatnosti zadnji put su ažurirana u rujnu 2019. godine.
Kontakt:
Jasminka Stupar
Adresa:
Put od fortica 32, 52100 Pula, Hrvatska.
E-mail: info@villaunique.net