Uvjeti rezervacije

1. OPĆENITO

Ovaj ugovor uključuje sve uvjete u nastavku, i ugovor je bez posrednika, s vlasnikom nekretnine/iznajmljivačem.

2. IZRADA REZERVACIJE I PLAĆANJE
2.1. Nakon što ste rezervirali privremenu rezervaciju, od vas ćemo tražiti da potvrdite rezervaciju putem e-maila i to mora biti od prvo imenovane osobe na rezervaciji ("voditelj stranke koje su rezervirale vilu"). Voditelj stranke mora imati najmanje 18 godina i mora biti ovlašten za izvršavanje rezervacije na osnovu ovih uvjeta rezervacije za sve osobe imenovane na rezervaciji. Potvrđivanjem podataka o rezervaciji s Iznajmljivačem "voditelj stranke" potvrđuje da je on / ona tako ovlašten i da su svi članovi stranke pristali na njih da budu vezani uvjetima rezervacije.
2.2. "Voditelj stranke" odgovoran je za sve uplate u korist nas. Nakon što Iznamljivač pošalje račun, mora se poslati minimalni bespovratni depozit u iznosu od 30% od cijene najma. Ostali saldo vaše rezervacije mora biti primljen najmanje 30 dana prije datuma od datuma posjeta vili, račun ukoliko se plaća karticom, ili se može uplatiti razlika u gotovini prvog dana dolaska u vilu. Navedeni uvjeti će biti navedeni u samoj rezervaciji. Iznajmljivač će poslati podsjetnik putem e-pošte ili sms-om. Ako rezervirate u roku od 30 dana od dolaska u vilu, ukupni trošak vile mora biti plaćen u trenutku rezervacije. Rezervaciju možete izvršiti putem kontakt obrasca putem naše web stranice www.villaunique.net. Rezervacije primljene na ovaj način privremene su i čuvat će se 3 dana prije primitka vašeg pologa ili punog plaćanja ako je to primjenjivo. Ako uplata ne bude primljena u roku od 4 dana, rezervacija će automatski isteći.
2.3. Rezervacije ne mogu biti prihvaćene od stranaka mlađih od 18 godina. Pridržavamo si pravo odbiti rezervaciju bez ikakvog razloga.
3. UGOVOR
Ugovor između vas, "voditelja stranke" i vlasnika nekretnine nastat će kada uplatite depozit (ili potpuno plaćanje ako rezervirate u roku od 30 dana od datuma rezervacije vile) i prihvaćamo vašu rezervaciju izdavanjem pismene potvrde. Hrvatski zakon uređuje vaš ugovor i sva pitanja koja proističu iz njega. Sve sporove, tužbene zahtjeve ili druga pitanja koja proizlaze iz ili u vezi s ovim ugovorom rješavat će samo sudovi Hrvatske. Važno je da odmah nakon primitka provjerite potvrdu vile koju dobijete od nas. Morate nas kontaktirati odmah ako se čini da su neke informacije netočne, jer kasnije nije moguće izvršiti promjene. Ne možemo preuzeti nikakvu odgovornost ako nas ne obavijeste o bilo kakvim netočnostima u bilo kojem dokumentu u roku od 14 dana od našeg slanja.
4. CIJENE
Cijena vile temelji se na cijenama vila predstavljenim na web stranici www.villaunique.net u vrijeme vaše rezervacije ili zahtjeva za rezervaciju. Iznajmljivač prihvaća rezervacije samo najmanje tjedan dana, a u nekim slučajevima najmanje pet dana u travnju, svibnju, rujnu i listopadu.
Nekretnine su u potpunosti namještene i opremljene. U cijenu za sve nekretnine uključeno je posteljina, struja, topla i hladna voda, klimatizacija / grijanje. Grijanje bazena će imati dodatni trošak. Satelitska / kablovska televizija kad su dostupne ne uključuje pristup svim kanalima. Ako je dostupan pristup internetu, obično se pretpostavlja da će kupac donijeti svoj laptop. Faks uređaj znači da se može pružiti faks uređaj. Korištenje telefonskih / internetskih sadržaja mora se plaćati lokalno.
5. DEPOZIT SIGURNOSTI
Za pokrivanje troškova bilo kakvih oštećenja ili lomova potreban je sigurnosni depozit. Depozit će se prikupljati na vili prilikom dolaska u vilu i iznosi 500 € po vili. Za skupine mladih (mlađe od 22 godine) na prijavi je potreban dodatni povratni sigurni depozit od 500 eura. Za telefonsku upotrebu, pristup internetu ili druge usluge možda će biti potreban viši depozit za pokrivanje eventualnih računa. O tome ćete biti obaviješteni prilikom rezervacije ili ako se odlučite za koji želite koristiti dodatne usluge, viši depozit bit će vam potvrđen prilikom dolaska u vilu. Molimo vas osigurajte da ovaj novac bude spreman kad stignete u suprotnom, ulaz u nekretninu može se odgoditi dok se depozit ne provede. Depozit se vraća na kraju vašeg boravka nakon pregleda vlasnika vile za štetu.
6. PROMJENE REZERVACIJE
Ako ste spriječeni u putovanju, imate pravo prenijeti svoju vilu drugoj osobi. Međutim, morate nas o tome pismeno obavijestiti najmanje 42 dana prije datuma rezervacije. Naplatit ćemo naknadu za nadopunu u iznosu od 50,00 eura po rezervaciji. Također ćete biti odgovorni za dodatne troškove nastale tim prijenosom. Dok ne primimo puni iznos, i vi i osoba koja zauzima vaše mjesto odgovorni ste za punu uplatu vile.
7. OSTALE PROMJENE
Ako želite izvršiti druge izmjene u rezervaciji nakon što je potvrđena, morate nas pismeno obavijestiti što je prije moguće. Nastojat ćemo vam pomoći, ali ne možemo dati nikakva jamstva. Naknada za izmjene i dopune u iznosu od 50,00 eura po rezervaciji primjenjivat će se zajedno s svim dodatnim troškovima koji nastanu zbog promjene. Ako želite izmijeniti svoju rezervaciju u roku od 42 dana od polaska, to možemo tretirati kao otkazivanje. U ovom se slučaju primjenjuju troškovi navedeni u tablici naknade za otkazivanje iz stavka 8.1.
8. POLITIKA OTKAZIVANJA
Ako želite otkazati rezervaciju, možete to učiniti bilo pismenim putem, e-poštom na adresu info@villaunique.net. Sve otkaze stupaju na snagu od dana koji je zaprimio Iznajmljivač. U svim slučajevima otkaz će biti prihvaćen samo od vođe stranke. Ako odustanete, morat ćete platiti troškove otkaza. Iznos koji plaćate ovisi o datumu pismenog informiranja o otkazu. Sljedeće troškove otkaza vrijede: Ako želite otkazati svoju rezervaciju, 30% od ukupnog troška ne vraća se. U roku od 30 dana prije datuma dolaska ukupni iznos se ne vraća.
Naknade za otkazivanje računaju se kao postotak ukupnog troška vile. Naknade za otkazivanje isključuju troškove nadoplate koji se ne mogu refundirati u slučaju otkaza.
9. PROMJENE I OTKAZIVANJA OD NAS
U malo vjerojatnom slučaju da nas moraju potaknuti izmjene i otkaze, obavijestit ćemo vas što je prije moguće, a ako to zatražimo, pokušat ćemo dogovoriti alternativni smještaj sličnog tipa, standarda i lokacije. Ako ne postoji alternativni smještaj ili nije prihvatljiv, vratit ćemo u cijelosti sva uplaćena sredstva i ne snosimo nikakvu drugu odgovornost.
10. PRIGOVORI
Ako imate problema tijekom svoje rezervirane vile, molim da nam ses obratite kako bi imali priliku reagirati. Ako vašu žalbu ne možete u potpunosti riješiti usmeno, molim da proslijedite svoj prigovor kako je opisano u Načinu podnošenja prigovora potrošača.
11. DOLAZAK I ODLAZAK
Očekuje se da će gosti doći poslije 16.00 sati po hrvatskom vremenu i da kreću do 10.00 sati. Mogu biti male varijacije ovih vremena +/- jedan sat - u putnoj dokumentaciji će Vas obavijestiti o točnim vremenima dolaska / odlaska za vašu nekretninu. Ako je vaš dolazak izvan ovih vremena: Od 21:00 kasnije: vlasnik može naplaćivati dodatni trošak.
12. PUTOVANJE
Vođa stranke odgovoran je za stranke koje sa sobom uzimaju ispravnu putnu dokumentaciju (putovnice i vize, vozačke dozvole, registracija vozila, zelenu kartica, osiguranje automobila itd.). Vrlo je važno da svoje aranžmane za putovanje (npr. Letovi) osigurate istodobno kad rezervirate i vilu, jer Villa Unique ne može biti odgovoran za probleme nastale kao posljedica ne-potvrde svojih aranžmana za putovanja.
13. VAŠE ODGOVORNOSTI
Morate držati imovinu i sav namještaj i opremu u istom stanju popravka i stanju kao na početku vašeg odmora, te u istom stanju čistoće i općeg reda u kojem je pronađeno. Bit ćete odgovorni za bilo kakve provale, gubitke ili oštećenja imovine. Još jednom toplo preporučamo da odgovarajuće pokriće osiguranja sami napravite i svi članovi stranke. Vlasnik nekretnine zadržava pravo na odbitak od sigurnosnog depozita za svako dodatno čišćenje, tijekom broja sati provedenog do čišćenja odlaska, te podnijeti zahtjev za štetu ili gubitak, čiji trošak prelazi sigurnosni depozit. Parkiranje kamp prikolica / postavljanje šatora strogo je zabranjeno.
14. BROJ LJUDI KORIŠTENJA IMOVINE
Samo osobe imenovane u vrijeme rezervacije mogu koristiti objekat bez prethodnog dogovora. Maksimalni broj ljudi, uključujući dojenčad, dozvoljen u objektu ne smije se prelaziti. Vlasnik ima pravo raskinuti najam bez prethodne najave i bez povrata novca, ako su brojevi premašeni.
15. PRISTUP
Vlasniku nekretnine ili njegovom zastupniku bit će omogućen razuman pristup objektu radi hitnog održavanja i / ili pregleda.
16. POČETAK
Osoba koja potpisuje ugovor odgovorna je za ispravno i pristojno ponašanje stranke. Ako se vi ili član stranke ne ponašate na takav način, vlasnik nekretnine može iskoristiti svoje apsolutno diskrecijsko pravo i tražiti od vas i stranke da ispraznite nekretninu bez povrata novca.
17. DODATNE USLUGE
Molimo dajte što više vremena za organiziranje dodatnih usluga poput onih spomenutih u stavku 5. Plaćanje takvih usluga obično se obavlja lokalno (bez najam automobila). Ne možemo preuzeti odgovornost za bilo kakve dodatne usluge.
18. POSTELJINA I RUČNICI
Promjena posteljine uključena je u sva svojstva. Preporučljivo je uzeti ručnik za plažu.
19. BAZENI
Bazeni nisu otvoreni cijelu godinu. Ako je potrebno grijanje bazena, to je doplata koja će se oduzeti od sigurnosnog depozita.
20. DRUŠTVENI DOGAĐAJI I DRUGE FUNKCIJE
Ako namjeravate organizirati privatnu funkciju (npr. Zabavu, vjenčanje, koktel party) u objektu, morate zatražiti prethodno odobrenje. Dodatni troškovi i / ili povećani sigurnosni depozit mogu se zatražiti prema vlastitom nahođenju.
21. SIGURNOST I VRIJEDNOSTI
Sve dragocjenosti ostavljene na nekretnini ostavite na vlastiti rizik. Vlasnik nekretnine nisu odgovorni za njihov gubitak. Povrat novca ne možete dobiti ako odlučite napustiti nekretninu zbog provale.
22. INFORMACIJE
Ulažemo sve napore da osiguramo točnost opisa, ne prihvaćamo odgovornost za sadržane pogreške ili njihove rezultate. Morate prihvatiti da mogu nastati manje razlike između korištene fotografije / ilustracije / teksta i stvarnog svojstva. Zadržavmo pravo izmjene specifikacija imovine koje se smatraju potrebnim. U interesu kontinuiranog poboljšanja, zadržavamo pravo izmjene namještaja, dodataka, objekata ili bilo kojeg dijela bilo koje od aktivnosti, bilo oglašavanih ili prethodno dostupnih bez prethodne najave. Ako se nakon potvrde rezervacije dogodi materijalna promjena, savjetovat ćemo vas ima li vremena prije polaska.
23. KUĆNI LJUBIMCI
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni osim uz izričito dopuštenje vlasnika. Zadržavamo pravo dodati nadoplatu i / ili povećati sigurnosni depozit. Broj kućnih ljubimaca mora biti dogovoren prije prihvaćanja rezervacije.
24. OKOLINA
Imajte na umu da se naša imanja nalaze na izoliranim mjestima i kao takva možete susresti floru i faunu poput komaraca, osa, mrava, domaće pse itd. Imajte na umu da ne možemo biti odgovorni za radove na zgradama ili cestama koji se događaju u blizini objekta. Trudit ćemo se savjetovati vas o bilo kojem poslu koji se dogodi ako smo toga svjesni, ali posao se može dogoditi u bilo koje vrijeme bez našeg prethodnog znanja.
25. NAŠA ODGOVORNOST
vlasnik nekretnine nece biti odgovoran za smrt ili ozljede bilo kojeg clana stranke rezervacije ili bilo koje druge osobe u posjedu, osim ako to proizlazi iz dokazane nepažnje vlasnika. Nismo odgovorni za bilo kakav gubitak, kršenje ili kašnjenje zbog bilo kojeg razloga izvan naše razumne kontrole, uključujući iako nisu ograničeni na djela više sile, eksplozije, oluje, požara ili nesreće, rat ili ratnu prijetnju, građanske poremećaje, djela, ograničenja, propisi, podzakonski propisi ili mjere bilo koje vrste vlade ili lokalne vlasti, štrajkovi, zaključavanja ili druge industrijske radnje ili sporovi ili nepovoljni vremenski uvjeti. U svakom slučaju, imamo pravo tretirati ugovor kao ispunjen. U slučaju naše odgovornost će biti ograničena na povrat uplaćenih iznosa u odnosu na neiskorišteni dio najma koji se izračunava dnevno po stopi, umanjenoj za administrativnu naknadu u iznosu od 50,00 eura, kako bi se pokrili naši razumni troškovi. Ne možemo biti odgovorni za kvar mehaničke opreme kao što su pumpe, kotlovi, sustavi za filtraciju u bazenu, niti za kvar javnih komunalnih usluga kao što su voda, plin i električna energija. Vlasnik ne može biti odgovorni za buku ili uznemiravanje koji potječu izvan granica nekretnine ili koji nisu izvan naše kontrole. U slučaju da je prije vaše rezervacije postojao izvor buke, a mi smo o tome obaviješteni, kontaktirat ćemo vas kako bismo vas obavijestili o uznemirenjima. Ne možemo prihvatiti odgovornost za događaje izvan naše kontrole, npr. loše vrijeme, uključujući događaje nastale kao posljedica vrlo vrućeg ili neobičnog vremena, kašnjenja uzrokovana od prijevozničkih tvrtki, kvar domaće opreme.
26. SPECIJALNE PONUDE
Specijalne ponude će biti navedene na stranici www.villaunique.net.
27. POVEZANE SA STRANICAMA
S vremena na vrijeme možemo uspostaviti veze s drugim stranicam za koje smatramo da bi bile zanimljive kupcima koji planiraju odmor u vili. Želimo naglasiti da nismo odgovorni za postupke ili sadržaj ovih web stranica. Vaša je odgovornost provjeriti status ovih web mjesta.
28. POSEBNI ZAHTJEVI
Trudit ćemo se ispuniti sve vaše zahtjeve prije putovanja, ali nažalost, ne možemo ih garantirati. Posebni zahtjevi nisu dio naših ugovornih obveza prema vama i ne preuzimamo nikakvu odgovornost ako nisu ispunjene.
Pula, Hrvatska, 01.07.2019.